La creació i disseny web s'adapta segons les necessitats, des de pàgines presencials per els que volen iniciar la presencia online, fins a pàgines a mida amb sistemes d'autogestió específics per el projecte.

Les opcions son molt amplies segons les necessitats de cada projecte, a ByLit Studio assessorem el que més s'adapta al projecte, ja que moltes vegades es necessita menys del que es pensa a primera vista, i sobretot amb petites empreses cal veure exactament quin tipus d'usuaris tindran a la web, ja que una petita empresa o botiga el que el client busca és el tocar o veure el producte però si que és molt útil estar a Internet per promocionar l'establiment o negoci, però no cal fer una gran inversió en una botiga online.

Per això el primer que fem és un estudi del projecte des de les necessitats reals i els objectius que es volen arribar, per fer un projecte que sigui realment adequat.

No tinc pàgina web i vull tenir presencia online

Normalment en aquests casos hi ha molts dubtes del que es necessita, per això és molt important tenir clar quin és l'objectiu i la necessitat que farà que sigui una web útil i una bona experiència tant per el propietari com per els clients que la visitin.

Tinc una web però no està actualitzada

En aquests casos cal veure quins tipus d'actualitzacions calen per millorar l'experiència de la web, poden ser gràfiques, de contingut o de programació o un conjunt de millores, cal un estudi de posicionament per si cal fer un treball de SEO per millorar aquest posicionament en els principals cercadors. També es fa un estudi de seguretat per comprovar que no tingui problemes de codi.

Tinc web però no tinc visites

Les pàgines web necessiten un treball de seguiment que cal fer habitualment, perquè els dissenys, la programació i tot el relacionat te constants canvis, si no s'actualitza i es segueix els competidors que si que ho fan es posicionen millor i la nostra web va quedant fora de les cerques.
Per això a ByLit Studio us fem un seguiment de l'estat de la web, per veure els problemes que ocasionen que no entrin els clients, poden ser moltes les conseqüències, i poden ser des de petits canvis a l'actualització de tota la web.
Per el millorar el posicionament en els cercadors SEO (Search engine optimization) o optimització per a motors de cerca, hi ha moltes empreses que ofereixen aquest servei fent pagaments mensuals per fer micro anuncis a google SEM (Search engine marketing), però nosaltres preferim prioritàriament fer que el posicionament sigui natural utilitzant la bona estructuració del codi i tenir bons enllaços. Un cop aquest posicionament natural es correcte oferim el posicionament de pagament.

Vull vendre els meus productes online

Us fem un seguiment del tipus de producte que oferiu i fem la seva botiga online adaptada a les seves necessitats, oferim a més fotògrafs professionals per tenir unes imatges adequades.
Crear una botiga online programada a mida pot tenir uns costos molt elevats que faria que molts petits projectes no ho farien, oferim el muntatge de plataformes de comerç electrònic gratuït, ens cuidem de l'instal·lació i adaptació al projecte, els costos són més assequibles i aptes per tothom.