Els serveis que us oferim són tot el que es necessita per la posada en marxa, redisseny o actualització de pàgines web, a més del servei directe de ByLit Studio oferim recursos de col·laboradors, tant per assistència tècnica a dissenyadors gràfics per imatges corporatives, video per videos coorporatius o videoclips i fins i tot música. Tot el que un projecte pugui necessitar.

La filosofia de ByLit Studio és que qualsevol proposta pot ser coberta, amb col·laboradors de diferentes especialitats que amb la seguretat que proposa ByLit, fem un seguiment i propostes personalitzades que puguin solucionar tota clase de projectes, desde creació de webs a webApp o Apps natius per Android o iOS, tambè altres solucions multimedia com videos de diferents nivells.

Programació i gestió web

Creació de projectes web a diferents nivells per adaptar-se a la millor solució, programació web amb html5, asp, php, ajax, jquery, sql... Innovant cada dia per estar a la última en programació web.

Hostings i dominis

Gestionem tota clase de dominis amb tota clase de hostings, windows o linux, bàsics o professionals i packs de mails per ampliacions o gestions especials de mailing

Disseny gràfic

Creació d'imatges corporatives, disseny per webs i tota clase de grafismes amb suports externs professionals per respondre a tota necessitat.

Seguretat web

Estudi de seguretat web, assessorament i orientació per oferir una web segura per l'usuari i per el client.

Posicionament a cercadors SEO

Optimització i seguiment de posicionament en els cercadors.

Assessorament i tècnic informàtic

Assessorament a la compra d'aparells informàtics, venda i servei tècnic.

Recuperació de Dades

Recuperació de dades de disc durs o targetes SD, de ordinadors obsolets o que han deixat de funcionar i teniu fotografíes o dades que no voleu perdre, o una camera de fotos que heu formatejat sense voler i necessiteu recuperar les imatges que tenieu, moltes vegades és possible la recuperació d'aquestes dades.

Reciclatge informàtic

Ens cuidem de la recollida i el reciclatge de components informàtics, eliminant dades critiques i gestionant els components per un reciclatge correcte dels components.

Assessorament Jurídic

Oferim assessorament jurídic orientat a les noves tecnologíes, tant per qui utilitza dades personals i saber com gestionar-les legalment, com les obligacions que calen tenir una pàgina web. Els nostres clients seràn assassorats per un equip expert i profecional col·laboradors de ByLit Studio.