• Avda. Catalunya, 5 1-2, Cardedeu
  • 622 20 77 31
Team Viewer

Team Viewer

Programa per gestió per control remot per reparació o assistència en línia. Només cal descarregar el programa i executar, un cop obert surt una ID i una contrasenya que cal facilitar al tècnic.

AnyDesk

AnyDesk

Programa per gestió per control remot per reparació o assistència en línia.

Cclenner

Cclenner

El CCleaner és un programa gratuït que permet optimitzar, netejar i mantenir la privacitat del vostre sistema Windows. Suprimeix fitxers poc usats i neteja rastres d'activitat al sistema operatiu, navegadors web i aplicacions més freqüents. Addicionalment també té un netejador del registre del sistema.

Filezilla

Filezilla

El FileZilla és un client FTP per a Windows, Linux, FreeBSD i MacOS X. És programari lliure i de codi obert, amb llicència GPL. Permet l'ús d'FTP, SFTP i FTP sobre SSL.

Catalanitzador

Catalanitzador

El Catalanitzador de Softcatalà permet catalanitzar els ordinadors amb Windows o Mac de forma senzilla i automàtica.

Defraggler

Defraggler

El Defraggler és una eina que us permet compactar les unitats el vostre equip. Contràriament a la majoria d'utilitats d'aquest tipus, no només podeu compactar unitats, també podeu indicar fitxers o carpetes. Entre les seves funcionalitats.

Adobe Reader

Adobe Reader

L'Adobe Reader (anteriorment conegut com Adobe Acrobat Reader) és una eina per a la visualització i impressió de documents en format PDF. A més, permet cercar, signar digitalment, verificar i col·laborar amb ells

7-Zip

7-Zip

El 7-Zip és un compressor i descompressor gratuït de fitxers que es distribueix sota una llicència lliure (GNU LGPL). Permet descomprimir els formats més comuns (ZIP, RAR, ISO, CAB...)

Anfibia Reactor

Anfibia Reactor

L'Anfibia Reactor és una aplicació web en local per a monitoratge de servidors i xarxes. El monitoratge de servidors permet descobrir potencials problemes abans que sigui massa tard.

Avast! Free Antivirus

Avast! Free Antivirus

L'Avast! Free Antivirus és un antivirus gratuït per a un ús no comercial. Disponible per a Windows i en diverses llengües, inclòs el català, és una solució molt completa que protegeix diversos protocols (web, correu electrònic, descàrrega de fitxers, P2P...).

VLC media player

VLC media player

El VLC media player és un reproductor multimèdia lliure (llicència GPL) i multiplataforma. L'avantatge que té respecte d'altres reproductors és que incorpora gran quantitat de còdecs d'àudio i vídeo sense necessitat que l'usuari els hagi d'instal·lar un per un. A més de reproduir fitxers localment, també els reprodueix en temps real a través de la xarxa seguint diversos protocols, i permet transcodificar a altres formats.

Cobian Backup

Cobian Backup

El Cobian Backup és un programa multi-fil que es pot utilitzar per fer còpies de seguretat de fitxers i directoris des de la seva ubicació original a altres directoris o unitats en el mateix equip o en un altre ordinador de la nostra xarxa.

Google Chrome

Google Chrome

El Google Chrome és el navegador de codi obert de Google, disponible en més de 40 idiomes, incloent-hi el català. Està concebut no únicament com un navegador, sinó també com a plataforma per a pàgines i aplicacions web, tenint en compte les característiques del web actual.

Firefox

Firefox

El Mozilla Firefox és un navegador web gratuït, de codi obert, basat en el codi desenvolupat dins el projecte Mozilla.org. Les seves característiques principals són la rapidesa i la facilitat d'instal·lació i d'utilització. És una aplicació molt lleugera i ràpida, alhora que compleix amb els principals estàndards d'Internet.

Magical Jelly Bean KeyFinder

Magical Jelly Bean KeyFinder

¿Vas a reinstalar un programa y no recuerdas la clave de software que utilizaste y que funciona? Magical Jelly Bean KeyFinder analiza todo el software instalado y muestra las claves de producto en uso. Al instalarlo conviene evitar la instalación por defecto porque tiene bastante adware, pero es muy útil.

Speccy

Speccy

¿Has olvidado de qué marca y modelo es la RAM que compraste o necesitas saber a qué temperatura está el procesador? Speccy analiza el ordenador y muestra todas las especificaciones técnicas que podamos necesitar, desde la marca, modelo o número de serie de los componentes, hasta la velocidad de los ventiladores o el estado de la placa base.

Wireless Network Watcher

Wireless Network Watcher

Pese a su nombre, Wireless Network Watcher funciona sobre redes inalámbricas o redes ethernet tradicionales. Permite inspeccionar y gestionar qué equipos están conectados a nuestras redes. Es una joya para vigilar y cortar las alas a vecinos que piratean las redes. Descàrrega Català

WinDirStat

WinDirStat

A todos nos ha pasado en algún momento. El ordenador nos muestra el fatídico mensaje de que el disco duro está lleno, hemos pasado las herramientas habituales y seguimos teniendo la sensación de que se nos pasa algo. WinDirStat examina en detalle nuestros disco para localizar los directorios o archivos más grandes, y cualquier porción de disco mal utilizada.

Sandboxie

Sandboxie

A veces queremos ejecutar un archivo pese a que tiene una pinta realmente sospechosa. Sandboxie permite crear un entorno completamente aislado donde probar archivos y programas sin que puedan dañar el resto del equipo.