Team Viewer

Team Viewer

Programa per gestió per control remot per reparació o assistència en línia. Només cal descarregar el programa i executar, un cop obert surt una ID i una contrasenya que cal facilitar al tècnic.

Firefox

Firefox

El Mozilla Firefox és un navegador web gratuït, de codi obert, basat en el codi desenvolupat dins el projecte Mozilla.org. Les seves característiques principals són la rapidesa i la facilitat d'instal·lació i d'utilització. És una aplicació molt lleugera i ràpida, alhora que compleix amb els principals estàndards d'Internet.

Anfibia Reactor

Anfibia Reactor

L'Anfibia Reactor és una aplicació web en local per a monitoratge de servidors i xarxes. El monitoratge de servidors permet descobrir potencials problemes abans que sigui massa tard.

Filezilla

Filezilla

El FileZilla és un client FTP per a Windows, Linux, FreeBSD i MacOS X. És programari lliure i de codi obert, amb llicència GPL. Permet l'ús d'FTP, SFTP i FTP sobre SSL.

AnyDesk

AnyDesk

Programa per gestió per control remot per reparació i assistència en línia.

Defraggler

Defraggler

El Defraggler és una eina que us permet compactar les unitats el vostre equip. Contràriament a la majoria d'utilitats d'aquest tipus, no només podeu compactar unitats, també podeu indicar fitxers o carpetes. Entre les seves funcionalitats.

Speccy

Speccy

¿Has olvidado de qué marca y modelo es la RAM que compraste o necesitas saber a qué temperatura está el procesador? Speccy analiza el ordenador y muestra todas las especificaciones técnicas que podamos necesitar, desde la marca, modelo o número de serie de los componentes, hasta la velocidad de los ventiladores o el estado de la placa base.

Cclenner

Cclenner

El CCleaner és un programa gratuït que permet optimitzar, netejar i mantenir la privacitat del vostre sistema Windows. Suprimeix fitxers poc usats i neteja rastres d'activitat al sistema operatiu, navegadors web i aplicacions més freqüents. Addicionalment també té un netejador del registre del sistema.

Google Chrome

Google Chrome

El Google Chrome és el navegador de codi obert de Google, disponible en més de 40 idiomes, incloent-hi el català. Està concebut no únicament com un navegador, sinó també com a plataforma per a pàgines i aplicacions web, tenint en compte les característiques del web actual.

Magical Jelly Bean KeyFinder

Magical Jelly Bean KeyFinder

Vas a reinstal·lar un programa i no recordes la clau de programari que vas utilitzar i que funciona? Magical Jelly Bean KeyFinder analitza tot el programari instal·lat i mostra les claus de producte en ús. A l'instal·lar convé evitar la instal·lació per defecte perquè té bastant adware, però és molt útil.

Wireless Network Watcher

Wireless Network Watcher

Malgrat super nombre, Wireless Network Watcher funciona sobre xarxes sense fils o xarxes ethernet tradicionals. Permet que inspeccionar i gestionar quins equips estan connectats a Les nostres xarxes. És una joia per vigilar i Cort les ales a veïns que pirategen les xarxes. <a href="http://nirsoft.net/utils/trans/wnetwatcher_catalonian.zip" class="button orange"> Descàrrega Català </a>

Cobian Backup

Cobian Backup

El Cobian Backup és un programa multi-fil que es pot utilitzar per fer còpies de seguretat de fitxers i directoris des de la seva ubicació original a altres directoris o unitats en el mateix equip o en un altre ordinador de la nostra xarxa.

Catalanitzador

Catalanitzador

El Catalanitzador de Softcatalà permet actualitzar els ordinadors amb Windows o Mac de forma senzilla i automàtica.

Avast! Free Antivirus

Avast! Free Antivirus

L'Avast! Free Antivirus és un antivirus gratuït per a un ús no comercial. Disponible per a Windows i en diverses llengües, inclòs el català, és una solució molt completa que protegeix diversos protocols (web, correu electrònic, descàrrega de fitxers, P2P...).

Sandboxie

Sandboxie

A veces queremos ejecutar un archivo pese a que tiene una pinta realmente sospechosa. Sandboxie permite crear un entorno completamente aislado donde probar archivos y programas sin que puedan dañar el resto del equipo.

WinDirStat

WinDirStat

A todos nos ha pasado en algún momento. El ordenador nos muestra el fatídico mensaje de que el disco duro está lleno, hemos pasado las herramientas habituales y seguimos teniendo la sensación de que se nos pasa algo. WinDirStat examina en detalle nuestros disco para localizar los directorios o archivos más grandes, y cualquier porción de disco mal utilizada.

VLC media player

VLC media player

El VLC media player és un reproductor multimèdia lliure (llicència GPL) i multiplataforma. L'avantatge que té respecte d'altres reproductors és que incorpora gran quantitat de còdecs d'àudio i vídeo sense necessitat que l'usuari els hagi d'instal·lar un per un. A més de reproduir fitxers localment, també els reprodueix en temps real a través de la xarxa seguint diversos protocols, i permet transcodificar a altres formats.

7-Zip

7-Zip

El 7-Zip és un compressor i descompresor gratuït de fitxers que es distribueix sota una llicència lliure (GNU LGPL). Permet descomprimir els formats més comuns (ZIP, RAR, ISO, CAB...)

Adobe Reader

Adobe Reader

L'Adobe Reader (anteriorment conegut com Adobe Acrobat Reader) és una eina per a la visualització i impressió de documents en format PDF. A més, permet cercar, signar digitalment, verificar i col·laborar amb ells

smallpdf

smallpdf

Smallpdf, per gestionar pdf gratuitament. Es pot modificar, firmar, comprimir i tot el que es pot necessitar amb un PDF