Team Viewer

Team Viewer

Programa per gestió per control remot per reparació o assistència en línia. Només cal descarregar el programa i executar, un cop obert surt una ID i una contrasenya que cal facilitar al tècnic.

Firefox

Firefox

El Mozilla Firefox és un navegador web gratuït, de codi obert, basat en el codi desenvolupat dins el projecte Mozilla.org. Les seves característiques principals són la rapidesa i la facilitat d'instal·lació i d'utilització. És una aplicació molt lleugera i ràpida, alhora que compleix amb els principals estàndards d'Internet.

Anfibia Reactor

Anfibia Reactor

L'Anfibia Reactor és una aplicació web en local per a monitoratge de servidors i xarxes. El monitoratge de servidors permet descobrir potencials problemes abans que sigui massa tard.

Filezilla

Filezilla

El FileZilla és un client FTP per a Windows, Linux, FreeBSD i MacOS X. És programari lliure i de codi obert, amb llicència GPL. Permet l'ús d'FTP, SFTP i FTP sobre SSL.

AnyDesk

AnyDesk

AnyDesk és un programa de control remot que permet connectar-se a un ordinador remot des de qualsevol lloc amb connexió a internet. Això permet als usuaris controlar el seu ordinador des de lluny, realitzar tasques a distància i transferir arxius entre els dispositius connectats.

Defraggler

Defraggler

El Defraggler és una eina que us permet compactar les unitats el vostre equip. Contràriament a la majoria d'utilitats d'aquest tipus, no només podeu compactar unitats, també podeu indicar fitxers o carpetes. Entre les seves funcionalitats.

Speccy

Speccy

Speccy és un programa que mostra informació detallada dels components del teu ordinador, com ara el processador, la memòria RAM, la targeta gràfica, la placa base i els dispositius de disc dur. Aquesta informació pot ser útil per a la resolució de problemes, actualitzacions de maquinari i la compra de nous components.

Magical Jelly Bean KeyFinder

Magical Jelly Bean KeyFinder

Vas a reinstal·lar un programa i no recordes la clau de programari que vas utilitzar i que funciona? Magical Jelly Bean KeyFinder analitza tot el programari instal·lat i mostra les claus de producte en ús. A l'instal·lar convé evitar la instal·lació per defecte perquè té bastant adware, però és molt útil.

Cclenner

Cclenner

El CCleaner és un programa gratuït que permet optimitzar, netejar i mantenir la privacitat del vostre sistema Windows. Suprimeix fitxers poc usats i neteja rastres d'activitat al sistema operatiu, navegadors web i aplicacions més freqüents. Addicionalment també té un netejador del registre del sistema.

Cobian Backup

Cobian Backup

El Cobian Backup és un programa multi-fil que es pot utilitzar per fer còpies de seguretat de fitxers i directoris des de la seva ubicació original a altres directoris o unitats en el mateix equip o en un altre ordinador de la nostra xarxa.

Wireless Network Watcher

Wireless Network Watcher

Wireless Network Watcher és un programa que escaneja la xarxa sense fil a la que està connectat el teu ordinador i mostra informació detallada sobre tots els dispositius connectats a la xarxa. Aquesta informació inclou adreces IP, adreces MAC, noms de dispositius i fabricants.

Google Chrome

Google Chrome

El Google Chrome és el navegador de codi obert de Google, disponible en més de 40 idiomes, incloent-hi el català. Està concebut no únicament com un navegador, sinó també com a plataforma per a pàgines i aplicacions web, tenint en compte les característiques del web actual.

Avast! Free Antivirus

Avast! Free Antivirus

L'Avast! Free Antivirus és un antivirus gratuït per a un ús no comercial. Disponible per a Windows i en diverses llengües, inclòs el català, és una solució molt completa que protegeix diversos protocols (web, correu electrònic, descàrrega de fitxers, P2P...).

Catalanitzador

Catalanitzador

El Catalanitzador de Softcatalà permet actualitzar els ordinadors amb Windows o Mac de forma senzilla i automàtica.

Sandboxie

Sandboxie

A veces queremos ejecutar un archivo pese a que tiene una pinta realmente sospechosa. Sandboxie permite crear un entorno completamente aislado donde probar archivos y programas sin que puedan dañar el resto del equipo.

WinDirStat

WinDirStat

A todos nos ha pasado en algún momento. El ordenador nos muestra el fatídico mensaje de que el disco duro está lleno, hemos pasado las herramientas habituales y seguimos teniendo la sensación de que se nos pasa algo. WinDirStat examina en detalle nuestros disco para localizar los directorios o archivos más grandes, y cualquier porción de disco mal utilizada.

7-Zip

7-Zip

El 7-Zip és un compressor i descompresor gratuït de fitxers que es distribueix sota una llicència lliure (GNU LGPL). Permet descomprimir els formats més comuns (ZIP, RAR, ISO, CAB...)

VLC media player

VLC media player

El VLC media player és un reproductor multimèdia lliure (llicència GPL) i multiplataforma. L'avantatge que té respecte d'altres reproductors és que incorpora gran quantitat de còdecs d'àudio i vídeo sense necessitat que l'usuari els hagi d'instal·lar un per un. A més de reproduir fitxers localment, també els reprodueix en temps real a través de la xarxa seguint diversos protocols, i permet transcodificar a altres formats.

Adobe Reader

Adobe Reader

L'Adobe Reader (anteriorment conegut com Adobe Acrobat Reader) és una eina per a la visualització i impressió de documents en format PDF. A més, permet cercar, signar digitalment, verificar i col·laborar amb ells

smallpdf

smallpdf

Smallpdf, per gestionar pdf gratuitament. Es pot modificar, firmar, comprimir i tot el que es pot necessitar amb un PDF

VirtualBox

VirtualBox

Virtual Box és un programa de virtualització que permet crear i executar màquines virtuals en el teu ordinador. Amb Virtual Box pots instal·lar diferents sistemes operatius en una única màquina física, cosa que et permet executar múltiples sistemes operatius en el mateix ordinador de manera simultània.

Kali Linux

Kali Linux

Kali Linux és una distribució de Linux especialitzada en la seguretat informàtica i la penetració de xarxes. És una eina útil per als professionals de la seguretat informàtica per provar la seguretat de les xarxes i els sistemes informàtics.