Sobre mi

El meu nom és Carles Pujol, conegut com a Lit i d’aquí el nom del meu projecte ByLit. Aquest projecte va néixer, sense saber-ho encara, al 1995 quan la meva curiositat em va portar a investigar com es creava una web, i va néixer la meva primera web, l’actual folgueroles.com, res a veure amb les tecnologies actuals ni amb els coneixements apresos.

La meva curiositat em va portar a anar creant webs i anar aprenent nous llenguatges de programació on em vaig posar amb ASP, vaig descobrir el flash, bases de dades i després de diferents experiències en altres feines i combinant amb el meu projecte al final vaig arribar a on soc ara, amb força anys d’experiència però sempre anar actualitzant per anar millorant.

Ara fa uns anys que estic dedicat a programar amb PHP, amb base de web html5, això porta a posar-se al dia amb CSS3, Javascript i fa un temps em vaig posar amb el llenguatge Python, per poder fer programes per poder fer coses especials pels clients, com programes per actualitzar dades de manera automàtica, o per controlar les visites de la web en temps real amb un programa d’escriptori. Al crear eines molt concretes amb Python, utilitzant NFC, i altres novetats tecnològiques, i anar descobrint noves coses pels nous temps, vaig posar el nom de ByLit Studio Lab, amb Lab de laboratori, on els meus “experiments” i proves em serveixen per aportar noves eines als meus projectes.

Des de l’inici, vaig haver d’aprendre des de servei tècnic, instal·lacions de xarxes, vaig tenir una època de creacions de vídeos i videoclips, fins i tot era VJ punxant vídeos en festes techno, disseny gràfic, programació, xarxes, i temes de seguretat, seguint el mon underground i el hacking ètic. Saber una mica de tot, em va ajudar a saber buscar la manera de fer cada un dels reptes, però en un projecte una mica complex, és difícil haver de tocar totes les parts, per això, ara m’he rodejat d’altres professionals on compartir aquestes tasques i poder oferir una qualitat superior.

Tot això, és un esbós d’aquest projecte, dels meus reptes, dels meus somnis, de la meva vida professional en general, on el meu dilema és; si no ho se fer, ho aprenc.

La felicitat és com Internet…sempre ha estat “allà”…Només t’hi has de connectar… Anònim