Descàrregues

Team Viewer

Programa per gestió per control remot per reparació o assistència en línia. Només cal descarregar el programa i executar, un cop obert surt una ID i una contrasenya que cal facilitar al tècnic.

AnyDesk

AnyDesk és un programa de control remot que permet connectar-se a un ordinador remot des de qualsevol lloc amb connexió a internet. Això permet als usuaris controlar el seu ordinador des de lluny, realitzar tasques a distància i transferir arxius entre els dispositius connectats.

Magical Jelly Bean KeyFinder

Vas a reinstal·lar un programa i no recordes la clau de programari que vas utilitzar i que funciona? Magical Jelly Bean KeyFinder analitza tot el programari instal·lat i mostra les claus de producte en ús. A l’instal·lar convé evitar la instal·lació per defecte perquè té bastant adware, però és molt útil.

Filezilla

El FileZilla és un client FTP per a Windows, Linux, FreeBSD i MacOS X. És programari lliure i de codi obert, amb llicència GPL. Permet l’ús d’FTP, SFTP i FTP sobre SSL.

Cclenner

El CCleaner és un programa gratuït que permet optimitzar, netejar i mantenir la privacitat del vostre sistema Windows. Suprimeix fitxers poc usats i neteja rastres d’activitat al sistema operatiu, navegadors web i aplicacions més freqüents. Addicionalment també té un netejador del registre del sistema.

WinDirStat

A todos nos ha pasado en algún momento. El ordenador nos muestra el fatídico mensaje de que el disco duro está lleno, hemos pasado las herramientas habituales y seguimos teniendo la sensación de que se nos pasa algo. WinDirStat examina en detalle nuestros disco para localizar los directorios o archivos más grandes, y cualquier porción de disco mal utilizada.

Adobe Reader

L’Adobe Reader (anteriorment conegut com Adobe Acrobat Reader) és una eina per a la visualització i impressió de documents en format PDF. A més, permet cercar, signar digitalment, verificar i col·laborar amb ells

Cobian Backup

El Cobian Backup és un programa multi-fil que es pot utilitzar per fer còpies de seguretat de fitxers i directoris des de la seva ubicació original a altres directoris o unitats en el mateix equip o en un altre ordinador de la nostra xarxa.

Sandboxie

A veces queremos ejecutar un archivo pese a que tiene una pinta realmente sospechosa. Sandboxie permite crear un entorno completamente aislado donde probar archivos y programas sin que puedan dañar el resto del equipo.

smallpdf

Smallpdf, per gestionar pdf gratuitament. Es pot modificar, firmar, comprimir i tot el que es pot necessitar amb un PDF

VirtualBox

Virtual Box és un programa de virtualització que permet crear i executar màquines virtuals en el teu ordinador. Amb Virtual Box pots instal·lar diferents sistemes operatius en una única màquina física, cosa que et permet executar múltiples sistemes operatius en el mateix ordinador de manera simultània.

Kali Linux

Kali Linux és una distribució de Linux especialitzada en la seguretat informàtica i la penetració de xarxes. És una eina útil per als professionals de la seguretat informàtica per provar la seguretat de les xarxes i els sistemes informàtics.