Descàrregues

Team Viewer

Programa per gestió per control remot per reparació o assistència en línia. Només cal descarregar el programa i executar, un cop obert surt una ID i una contrasenya que cal facilitar al tècnic.

AnyDesk

AnyDesk és un programa de control remot que permet connectar-se a un ordinador remot des de qualsevol lloc amb connexió a internet. Això permet als usuaris controlar el seu ordinador des de lluny, realitzar tasques a distància i transferir arxius entre els dispositius connectats.

Magical Jelly Bean KeyFinder

Vas a reinstal·lar un programa i no recordes la clau de programari que vas utilitzar i que funciona? Magical Jelly Bean KeyFinder analitza tot el programari instal·lat i mostra les claus de producte en ús. A l’instal·lar convé evitar la instal·lació per defecte perquè té bastant adware, però és molt útil.

AxCrypt

AxCrypt és un programa de xifratge de fitxers de fàcil ús que proporciona una seguretat robusta per als teus documents personals i professionals. Aquest programari és conegut per la seva interfície senzilla i les seves funcions avançades de seguretat, que permeten als usuaris xifrar i desxifrar fitxers amb facilitat.

Filezilla

El FileZilla és un client FTP per a Windows, Linux, FreeBSD i MacOS X. És programari lliure i de codi obert, amb llicència GPL. Permet l’ús d’FTP, SFTP i FTP sobre SSL.

Cclenner

El CCleaner és un programa gratuït que permet optimitzar, netejar i mantenir la privacitat del vostre sistema Windows. Suprimeix fitxers poc usats i neteja rastres d’activitat al sistema operatiu, navegadors web i aplicacions més freqüents. Addicionalment també té un netejador del registre del sistema.

Revo Uninstaller

Revo Uninstaller és una eina poderosa i gratuïta dissenyada per ajudar els usuaris a desinstal·lar completament programes no desitjats del seu sistema. A diferència del desinstal·lador integrat en Windows, Revo Uninstaller no només elimina el programa principal, sinó que també neteja els fitxers residuals i entrades del registre que sovint queden enrere, assegurant una desinstal·lació completa.

WinDirStat

A todos nos ha pasado en algún momento. El ordenador nos muestra el fatídico mensaje de que el disco duro está lleno, hemos pasado las herramientas habituales y seguimos teniendo la sensación de que se nos pasa algo. WinDirStat examina en detalle nuestros disco para localizar los directorios o archivos más grandes, y cualquier porción de disco mal utilizada.

Adobe Reader

L’Adobe Reader (anteriorment conegut com Adobe Acrobat Reader) és una eina per a la visualització i impressió de documents en format PDF. A més, permet cercar, signar digitalment, verificar i col·laborar amb ells

Cobian Backup

El Cobian Backup és un programa multi-fil que es pot utilitzar per fer còpies de seguretat de fitxers i directoris des de la seva ubicació original a altres directoris o unitats en el mateix equip o en un altre ordinador de la nostra xarxa.

Sandboxie

A veces queremos ejecutar un archivo pese a que tiene una pinta realmente sospechosa. Sandboxie permite crear un entorno completamente aislado donde probar archivos y programas sin que puedan dañar el resto del equipo.

smallpdf

Smallpdf, per gestionar pdf gratuitament. Es pot modificar, firmar, comprimir i tot el que es pot necessitar amb un PDF

VirtualBox

Virtual Box és un programa de virtualització que permet crear i executar màquines virtuals en el teu ordinador. Amb Virtual Box pots instal·lar diferents sistemes operatius en una única màquina física, cosa que et permet executar múltiples sistemes operatius en el mateix ordinador de manera simultània.

Kali Linux

Kali Linux és una distribució de Linux especialitzada en la seguretat informàtica i la penetració de xarxes. És una eina útil per als professionals de la seguretat informàtica per provar la seguretat de les xarxes i els sistemes informàtics.

Gimp

GIMP (GNU Image Manipulation Program) : Un editor d’imatges gratuït i de codi obert, ideal per a tasques com retoc fotogràfic, composició d’imatges i creació gràfica. És una alternativa potent a Adobe Photoshop, amb una gran varietat d’eines per a l’edició i manipulació d’imatges.

Notepad++

Un editor de text avançat gratuït i de codi obert, especialment dissenyat per a programadors. Ofereix suport per a múltiples llenguatges de programació, ressaltat de sintaxi, autocompleció, i moltes altres funcions que faciliten l’edició de codi.

7-Zip

Una eina gratuïta de compressió i descompressió d’arxius, coneguda per la seva alta taxa de compressió. Compatible amb una gran varietat de formats, com ZIP, RAR i el seu propi format 7z, ofereix una interfície senzilla i funcional.

HandBrake

Un programa gratuït per convertir vídeos d’un format a un altre. Compatible amb una àmplia gamma de formats i dispositius, ofereix una interfície senzilla i opcions avançades per als usuaris més experimentats.

Malwarebytes

Un programa gratuït per detectar i eliminar malware, spyware, i altres amenaces del sistema. Complementa el teu antivirus per oferir una protecció addicional i netejar el teu ordinador de programari maliciós.

VLC Media Player

Un reproductor multimèdia gratuït i de codi obert que suporta gairebé tots els formats d’àudio i vídeo sense necessitat de còdecs addicionals. Ofereix una interfície simple però potent, amb moltes funcions avançades.

Rufus

Una eina gratuïta per crear USBs d’arrencada de manera ràpida i senzilla. Ideal per instal·lar sistemes operatius, crear mitjans de recuperació i flashejar BIOS o altres firmware des d’un USB.

KeePass

Un gestor de contrasenyes gratuït i de codi obert que permet emmagatzemar totes les teves contrasenyes en una base de dades xifrada. Ofereix seguretat robusta i diverses funcions per gestionar i generar contrasenyes de forma segura.

Wireshark

Wireshark és una aplicació de codi obert per analitzar protocols de xarxa. Permet capturar i inspeccionar el tràfic de xarxa en temps real, ajudant a diagnosticar problemes i identificar activitats sospitoses. És compatible amb diversos sistemes operatius i suporta molts protocols de xarxa.