Us oferim tot el que es necessita per la posada en marxa d'una nova web, redisseny, actualització, o auditories i assessorament en seguretat, també oferim recursos de col·laboradors, tant per assistència tècnica a dissenyadors gràfics per imatges corporatives, vídeo per vídeos coorporatius o videoclips i fins i tot música. Tot el que un projecte pugui necessitar.

Programació i gestió web

Creació de projectes web a diferents nivells per adaptar-se a la millor solució, programació web amb html5, asp, php, ajax, jquery, sql... Innovant cada dia per estar a la última en programació web.

Hostings i dominis

Gestionem tota clase de dominis amb tota clase de hostings, windows o linux, bàsics o professionals i packs de mails per ampliacions o gestions especials de mailing

Disseny gràfic

Creació d'imatges corporatives, disseny per webs i tota clase de grafismes amb suports externs professionals per respondre a tota necessitat.

Seguretat web

Estudi de seguretat web, assessorament i orientació per oferir una web segura per l'usuari i per el client.

Posicionament a cercadors SEO

Optimització, assessorament i seguiment de posicionament en els cercadors.

Assessorament i tècnic informàtic

Assessorament a la compra d'aparells informàtics, venda i servei tècnic.

Recuperació de Dades

Recuperació de dades de disc durs o targetes SD, de ordinadors obsolets o que han deixat de funcionar i teniu fotografíes o dades que no voleu perdre, o una camera de fotos que heu formatejat sense voler i necessiteu recuperar les imatges que tenieu, moltes vegades és possible la recuperació d'aquestes dades.

Reciclatge informàtic

Ens cuidem de la recollida i el reciclatge de components informàtics, eliminant dades critiques i gestionant els components per un reciclatge correcte dels components.

Assessorament Jurídic

Oferim assessorament jurídic orientat a les noves tecnologíes, tant per qui utilitza dades personals i saber com gestionar-les legalment, com les obligacions que calen tenir una pàgina web. Els nostres clients seràn assassorats per un equip expert i profecional col·laboradors de ByLit Studio.